Om aan de noden van de klant te voldoen ontwerpt en bouwen we op aanvraag tal van extensies voor uw betonmachines:

Betonmallen

Tandem

Deze hydraulisch variabele mal met breedte van 2,5 tot 600 cm. De mal wordt bevestigd aan, en opent met het frame mee.

Element

Een variabele mal voor vlakke oppervlakten (bv. fietspaden of wegen). De mal met een maximale breedte van 300 cm bestaat uit elementen die naast elkaar geschroefd worden naargelang de gewenste breedte.

Als zijkit

Deze mal met een maximale breedte van 100 cm kan elementen bevatten om betonprofielen te maken (bv. boordstenen, greppels of een combinatie).

Hydraulisch

Een hydraulische mal met een breedte van 20 tot 225 cm kan elementen bevatten om profielen te maken (bv. boordstenen, greppels of een combinatie). De mal kan links, rechts of onderaan het frame gepositioneerd worden.

Transportbanden

De transportband vervoert beton naar de betonvorm. Transportbanden worden geleverd in de volgende uitvoeringen:

  • 1 x lengte van 500 cm
  • 1 x lengte van 400 cm + 1 x lengte van 200 cm, dwars en langs de machine - meestal gebruikt in combinatie met zijkit

Betonverdeler

Deze add-on verdeelt beton aan de voorkant van de machine en verplaatst zich in dwars over het beton. Wordt enkel gebruikt in combinatie met een tandenmal.

Super Smoother

Dit aluminium blad van 400 x 40 cm strijkt nauwkeurig oneffenheden glad van maximaal 4 mm. De Super Smoother schuift in de lengte en verplaatst zich dwars over grote vlakken beton.

Betonvlinder

Deze roterende molen met afwerkplaten strijkt oneffenheden glad. De platen nemen elke oneffenheid weg. De betonvlinder is beter geschikt voor smallere breedtes dan de Super Smoother.