Verhoogde capaciteit,
verlaagde downtime

MFS ESA bv ontwikkelt met meer dan 40 jaar ervaring betonmachines met hydraulisch traploos variabele breedten. Beperk uw investering en bespaar stevig op werkuren door, met behulp van snelle en simpele aanpassingen, volautomatisch te wisselen van werkbreedte - vaak in slechts enkele minuten. Made in Belgium!

Ontwikkeld vanuit het
standpunt van de aannemer

We zijn ons bewust van de uitdagingen waar u als aannemer dagdagelijks mee in aanraking komt. Daarom bouwen we flexibele betonmachines die uitgerust kunnen worden met tal van opties. Om in te spelen op de behoefte van de klant leveren we op aanvraag naast verschillende op maat gemaakte betonmallen ook tal van andere uitbreidingen.

On-site training
en begeleiding

We kennen ons vak en beschikken over de nodige know-how. Naast hoogwaardig materiaal is er steeds nood aan een goed opgeleid team. Bij oplevering van elke betonmachine helpen we u niet alleen op weg bij de ingebruikname, we brengen u ook up-to-speed door kennisoverdracht en on-site training. Op die manier kan u, samen met uw team probleemloos van start met uw volgende project.

Uitstekende service,
ook na verkoop

Naast slipform pavers en gerelateerd maatwerk naar wegenbouw toe zorgen we voor een ongeëvenaarde service, zowel voor als na verkoop. We leveren technisch advies en beschikken over een uitgebreid assortiment aan onderdelen in stock, klaar voor assemblage of vervanging waar nodig. Graag helpen we u om samen ervoor te zorgen dat de storting van uw beton vloeiend verloopt.

Referentielocaties

Door hun flexibiliteit zijn onze pavers met variabele betonmallen inzetbaar op tal van locaties. Hieronder alvast enkele voorbeelden. 

Bekijk meer referenties  

Graag bouwen we samen met u aan de wegen van morgen! 

Wenst u graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Contacteer ons